Naar hoofdinhoud Naar hoofdmenu Naar archief en link menu Naar zoeken

Uitnodiging Oefenstemmen voor inwoners met een visuele beperking

Foto: Boris Cremers

Verkiezingen

Op woensdag 15 maart zijn de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Tijdens de verkiezingen is het stembureau op het Stadhuis van Zoetermeer voorzien van hulpmiddelen voor inwoners met een visuele beperking. In het stemhokje hoort u via een koptelefoon de kandidatenlijst. Een stemmal helpt u om het juiste rondje voor uw kandidaat in te kleuren.

Oefenen

Heeft u, of kent u iemand met een visuele beperking? Wij bieden de mogelijkheid om op donderdag 2 maart en woensdag 8 maart te oefenen met de stemmal met audio-ondersteuning.

Wilt u graag oefenen met het gebruik van de stemmal? Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen in het Stadhuis. Leden van de Toegankelijkheidsraad zijn aanwezig om te helpen.

Waar en wanneer kan ik oefenstemmen?

U kunt oefenstemmen in de Bibliotheek, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

•             Donderdag 2 maart van 11.00 – 12.30 uur in trainingsruimte 1

•             Woensdag 8 maart van 11.00 – 12.30 uur in trainingsruimte 2

Ontmoeten

Er is op beide data ook gelegenheid voor mensen met een visuele beperking om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en ideeën te delen voor activiteiten waar de Toegankelijkheidsraad en/of de gemeente bij kan ondersteunen,  tussen 11:00 – 12:30 uur in Café Max in de Bibliotheek van Zoetermeer.

Wellicht tot dan!

Hartelijke groet,

Toegankelijkheidsraad Zoetermeer