Naar hoofdinhoud Naar hoofdmenu Naar archief en link menu Naar zoeken

Auteursrecht en disclaimer

Dit is de website van de Toegankelijkheidsraad Zoetermeer.

De Toegankelijkheidsraad Zoetermeer is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de informatie actueel en juist te houden.

Heeft u suggesties voor verbeteringen? Opmerkingen? Ziet u informatie die niet correct is? We stellen het op prijs als u een bericht stuurt via het contactformulier.

De Toegankelijkheidsraad Zoetermeer behoudt auteursrecht op informatie die via deze website wordt verstrekt, inclusief beeldmerken, logo’s en fotomateriaal.

Verspreiden van de informatie voor niet-commerciƫle doelen is toegestaan op voorwaarde van bronvermelding. Verspreiden van de informatie voor commerciƫle doelen is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de Toegankelijkheidsraad Zoetermeer.

Wilt u meer weten over het gebruik van het materiaal? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

Het auteursrecht van informatie op andere websites, waar deze website naar verwijst, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s of bij de eigenaar van de op deze pagina’s getoonde informatie of beelden (bijvoorbeeld handelsmerken en logo’s). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.